ΣΧΟΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ : Εξετάσεις και ολοκλήρωση της σχολής προπονητών Γ’ κατηγορίας Σάμπο – Κουράς


Το Σαββατοκύριακο 2-3 Ιουλίου πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι εξετάσεις της σχολής προπονητών Γ’ κατηγορίας Σάμπο-Κουράς.Οι εξετάσεις αφορούσαν τα θεωρητικά αλλά και τα πρακτικά μαθήματα τα οποία διδάχθηκαν οι υποψήφιοι τους προηγούμενους μήνες. 

Το Σάββατο 2 Ιουλίου οι υποψήφιοι εξετάστηκαν στο πρακτικό μέρος που περιείχε τεχνικές Σάμπο και Κουράς. Τη διαδικασία επέβλεψαν ο Αναπληρωτής Καθηγητής ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ, διευθυντής και διδάσκων της Σχολής Προπονητών Γ’ κατηγορίας Σάμπο-Κουράς κος Γεώργιος Ζαγγελίδης, ο διδάσκων στο πρακτικό μέρος κος Σάββας Κοκκινίδης, ο διδάσκων στο πρακτικό μέρος κος Γιάννης Αρζουμανίδης και το μέλος της Επιτροπής της Σχολής Προπονητών κος Μεράμπ Ηλιάδης, ο οποίος είναι και μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Σάμπο-Κουράς-Τσιδαόμπα.

Την Κυριακή 3 Ιουλίου ακολούθησε η θεωρητική εξέταση των υποψηφίων, οι οποίοι κλήθηκαν να απαντήσουν σε ερωτήσεις από όλα τα μαθήματα, γενικά και ειδικά. Τη διαδικασία επέβλεψαν η κα Λουίζα Βαρβέρη πρόεδρος της Επιτροπής της Σχολής Προπονητών Γ’ κατηγορίας Σάμπο-Κουράς και μέλος της ΓΓΑ, η κα Μαρία Ραπτοδήμου μέλος της επιτροπής Σχολής Προπονητών Γ’ κατηγορίας Σάμπο-Κουράς και μέλος της ΓΓΑ, η διδάσκουσα στη Σχολή κα Ελένη Ζαγγελίδου, ο κος Γεώργιος Ζαγγελίδης και ο κος Μεράμπ Ηλιάδης. Κοινός τόπος ήταν ότι η Σχολή Προπονητών Γ’ κατηγορίας Σάμπο-Κουράς που έγινε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Το επόμενο διάστημα θα γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα και ποιοι είναι οι επιτυχόντες. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι δούλεψαν σκληρά για αυτό το αποτέλεσμα και πιστεύουμε ότι αυτή είναι η καλύτερη αρχή για να «μεγαλώσουν» το Σάμπο και το Κουράς, τόσο στη χώρα μας όσο και διεθνώς.

Η σχολή έριξε αυλαία με την εξέταση των υποψηφίων στα μαθήματα με διδάχθηκαν τους προηγούμενους μήνες τόσο στον θεωρητικό όσο και στον πρακτικό τομέα.